Denren - en facilitet management udbyder.

Denren. er en flexible erhvervsrengøringsvirksomhed. Vi har gjort ansvarlighed til den primære søjle i vores virksomhed. Vi tilbyder uovertruffen service og er altid klar til at imødekomme – og overstige – vores kunders forventninger. Vi håber, at vi er de bedste, når det kommer til at tilbyde gennemsigtig og pålidelig erhvervsrengøring. DENREN stræber efter dette ved at behandle din virksomhed, som var det vores egen. Det er derfor, at vi jævnligt giver vores medarbejdere flere frihedsgrader, sådan de lettere kan imødekomme og overgå dine forventninger.

Vi dokumenterer, kontrollerer og måler vores service gennem månedlige servicerapporter. Vore procedurer sikrer en konstant kvalitet for kunden,og minimerer kundens tidsforbrug på de serviceydelser, der varetages af DENREN APS.Når vi indgår i et nyt samarbejde, gør vi meget ud af at forstå dine processer og derefter tilpasse os dem – og derefter træne og hjælpe vores medarbejdere med at gøre en forskel for dig, både dag og nat. Når alt kommer til alt, så vil vi have, at vores medarbejdere tager sig at dine folk, kunder og lokaler – sådan du kan fokusere på det, du gør bedst.

FLEKSIBILITET – VI KAN LET TILPASSE OS


DENREN kan få arbejdet gjort, præcist som du vil have det. Vi har vores egne interne processer, som gør os i stand til at tilpasse os dine behov. Vores rengøringsprodukter er ikke hårde for overfladerne, men de kan holde din virksomhed strålende blank. Du kan give os et kald, når det passer dig, hvis du har brug for facilitet services.

ORGANISATIONEN – BASERET PÅ ERFARNE MEDARBEJDERE


Vores medarbejdere er uddannede til at levere kvalitet. Fra første dag tager vi tiden til at uddanne og oplyse dem om, hvordan man bedst imødekommer kundens behov. De vil på denne måde forstå den kvalitet, som de forventes at levere. DENREN har til dato kun leveret top kvalitet, som har overgået kundens forventning.

LEDELSEN – ET DEDIKERET HOLD

DENREN har en dedikeret ledelse og team af supervisorer, som altid repræsenterer medarbejderne, uanset lokalitet. Alle arbejder vi efter det samme regelsæt, sådan det er den samme kvalitet og service man møder, uanset hvor man henvender sig. Der er mere end 40 ansatte i DENREN og vi vil sørge for hurtig og effektiv besvarelse af problemstillinger og spørgsmål.

Andreas Vick Managing Director
Afzal Hussain Operation Director
am
Aminul Islam Service & HR

MISSION & VISION – GENERELLE GUIDELINES

VISION

Vi stræber efter at være branchens mest professionelle og innovative serviceudbyder. Vi vil være blandt de bedste rengøringsselskaber i landet. Vores virksomhed fokuserer på organisk vækst og vores kunder skal være de første til at mærke fordelene ved vækst. Vi stræber efter at være branchens mest ansvarlige, gennemsigtige og ærlige i vores kommunikation.Vi vil Arbejde på at forebygge og optimere arbejdsmiljøforholdene i virksomheden.Vi vil Sikre, at alle ansatte, har en positiv indstilling til et sundt og sikkert arbejdsmiljø.Vi vil Være en rummelig virksomhed og arbejde aktivt for at sundhed og sikkerhed integreres i dagligdagen.I 2016 er de overordnede indsatsområder øget undervisning og instruktion i ergonomi samt håndtering, brug og dosering af rengøringsmidler.

vis

MISSION

DENREN vil tilbyde den bedste kvalitet af alle rengøringsselskaber. Vores mission er at tilbyde vores kunder den bedste kundeservice. Vi vil tilbyde den bedste kvalitet og sætte barren for resten af branchen. Vi vil altid udføre vores services med omtanke og gennemføre jobbet med stort engagement og dedikation. Dette vil gøre os til kundernes primære og foretrukne rengøringsselskab. Vi fokuserer på Miljøansvar, medarbejderansvar og samfundsansvar.Vi er stolte af vores håndværk, Vi holder det, vi lover,Vi tager ansvar og følger tingene til dørs og Vi har en direkte og respektfuld kommunikationsform.

VORES HJEMMESIDE ER C02 NEUTRAL

DENREN stræber efter at tage hånd om miljøet og undgå at efterlade fodspor til kommende generationer. Derfor er det vigtigt for os, at trafikken på vores hjemmeside er karbon neutral – og derfor har vi valgt en CO2 neutral hjemmeside.

BOOK ET PERSONLIGT MØDE

Vil du høre mere om vores virksomhed og om, hvordan DENREN håndterer kundernes opgaver? Har du specifikke opgaver, som du vil have vores input til? Så book et personligt møde, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

LÆS OM VORES CSR POLITIK

DENREN prioriterer altid vores medarbejderes velvære og udvikling. Derfor vægter vi også social ansvarlighed højt og tager opgaven med medarbejdere med forskellige nationaliteter meget seriøst.

Denrenservice

Vester Farimagsgade 6,
5.sal, 1606 København V

Ring til os:
71 40 40 00
Email. info@denren.dk

Salg

TLF. +45 42 77 91 87
Email. mah@denren.dk

TLF. +45 60 65 56 12
Email. av@denren.dk

Drift

TLF. +45 30 86 03 86
Email. am@denren.dk

Jobsøgende

Vi søger jævnligt nye kolleger hos DENREN, som vil være en del af holdet bag en voksende virksomhed. Vi tilbyder ordentlige arbejdsvilkår og træning.


  • Denrenservice
  • Denrenservice
  • Denrenservice