UANSET DIT BEHOV

SÅ KAN VI HOLDE DET RENT

Denne mission har sørget for, at DENREN er blevet en af de største spillere på markedet for erhvervsrengøring og Facility Management.

MED VORES INNOVATIVE LØSNINGER KAN DU HOLDE TRIT MED EN VERDEN I BEVÆGELSE.

Når vi indgår en ny aftale, gør vi meget ud af at forstå din virksomhed og tilpasse os den – og derefter træne og hjælpe vores ansatte med at gøre en forskel i din virksomhed, både dag og nat. Når alt kommer til alt, så skal vi og vores folk tilpasse sig Jeres ansatte, kunder og bygninger – sådan kan i fokusere på dét, i er bedst til.

SKRÆDDERSYET TIL JERES BEHOV

Du behøver ikke have en stor virksomhed for at hyre DENREN. Vi servicerer flere forskellige typer virksomheder; små, medium og store. Uanset om du leder efter en enkelt service eller en integreret løsning, så vil vores effektive arbejdsmetoder give konsistente resultater af høj kvalitet. Takket være vores fleksible forretningsmodel kan du selv vælge at udvide eller begrænse omfanget af samarbejdet, så det passer til din forretning. Vi ved, at ikke to virksomheder er ens og derfor skal i heller ikke have samme service.

STOR ERFARING INDENFOR ERHVERVSRENGØRING

Vi har flere års erfaring i at hjælpe vores kunder med at fokusere på deres kernekompetencer, ved at sørge for, at de omkringliggende områder er i orden. Vi faciliterer din virksomheds effektivitet og produktivitet ved at gøre dine ansatte, gæster, besøgende og patienter tilfredse igennem uovertruffen service.

MINDRE OMKOSTNINGER, STØRRE VÆRDI

En af de primære mål med outsourcing er at sænke omkostningerne ved de aktiviteter, som ikke direkte kan ses på bundlinjen. Men, så snart omkostningerne ikke kan sænkes mere, er det næste trin at se på værdien af en service og efterfølgende forbedre denne. Hos DENREN lever og ånder vi for at maksimere værdien af erhvervsrengøring, samtidigt med at minimere omkostningerne.

INTEGRERING MED SUCCES FOR ØJE

DENREN er eksperter i at designe processer, som optimerer din arbejdsplads. Men, vi skiller os alligevel ud, fordi vi ved, hvordan vi gnidningsfrit kan tilpasse os jeres andre processer og understøtte jeres virksomhed som helhed.

FRA STANDARDISERING TIL HORMONISERING

Vi harmoniserer vores processer til jeres eksisterende forretningsmodel og måde at gøre tingene på – dette er et af nøgleområderne for succes, når vi taler erhvervsrengøring. Vi opnår dette ved at sikre, at alle vores ansatte forstår og værdsætter relationen mellem deres egen rolle og din virksomheds behov, og derefter gøre dem i stand til at overgå forventninger.

MINIMER OMKOSTNINGER

Et af de primære mål med outsourcing er at sænke omkostningerne ved de aktiviteter, som ikke direkte kan ses på bundlinjen. Men, så snart omkostningerne ikke kan sænkes mere, er det næste trin at se på værdien af en service og efterfølgende forbedre denne. Hos DENREN lever og ånder vi for at maksimere værdien af erhvervsrengøring, samtidigt med at minimere omkostningerne.

Denrenservice

Vester Farimagsgade 6,
5.sal, 1606 København V

Ring til os:
71 40 40 00
Email. info@denren.dk

Salg

TLF. +45 42 77 91 87
Email. mah@denren.dk

TLF. +45 60 65 56 12
Email. av@denren.dk

Løsninger

TLF. +45 30 86 03 86
Email. am@denren.dk

JOBSØGENDE

Vi søger jævnligt nye kolleger hos DENREN, som vil være en del af holdet bag en voksende virksomhed. Vi tilbyder ordentlige arbejdsvilkår og træning.


  • Denrenservice
  • Denrenservice
  • Denrenservice