VI PASSER PÅ DE MENNESKER

SOM PASSER PÅ DINE

Vi sørger løbende for, at vores ansatte føler de har et mål med deres arbejde. Vi sørger for at holde dem motiverede, sådan de hver dag præsterer over forventning.

ENKELT ELLER FLERE SERVICES – DU VÆLGER SELV!

DENREN har ekspertise indenfor flere områder, Support services og Erhvervsrengøring. Eftersom vi selv sørger for mandskabet til at løfte opgaven, har vi fuldstændig kontrol over levering, kvalitet og effektiviteten. Alle mand er uddannede og forventes at levere efter den højeste standard. Du skal samtidig ikke håndtere tredjeparts mellemmænd.

DENREN er unik på det punkt, at vi selv stiller alle mand til rådighed. Det skal være en lettelse for dig, at du vil få det samme høje serviceniveau uanset, hvor i verden du har lokaler. Du ved, at vi arbejder efter høje sikkerheds- og helbredsstandarder og ISO principper. Du kan være helt sikker på, at vi leverer den samme standard, uanset lokalitet.

fi

Stuepige

fi

Hotel rengøring

fi

Opvask

SERVICE AF HØJ KVALITET

Når du vælger DENREN er dit hotel i gode hænder. Vi gør stedet rent og holder det i god stand. Hvis du vil løfte dit hotel til nye standarder, er det en god ide at få os til at hjælpe dig med det. Vi kan håndtere alt fra almindelig rengøring til kontinuerlige opgaver – vi står altid til rådighed.

GRØNT MILJØ

DENRENS miljøpolitik agerer som guide, når vi skal gøre rent på dit hotel. Vi gør rent på en sådan måde, at der ikke bliver udledt giftige kemikalier ud i naturen. Vi bruger kun sikre rengøringsmidler, for at være sikre på, at naturen ikke tager skade.

MINDRE OMKOSTNINGER, MERE VÆRDI

Vi tilbyder vores services til den mest fordelagtige pris i rengøringsbranchen. Vi er mere interesserede i at gøre dit hotel rent, end at skræmme dig med prisen. Vi kan hjælpe dig med at vaske op, vinduespolering, rengøring af vægge og mange andre rengøringsbehov. Giv os et ring i dag og overlad det bare til os.

Denrenservice

Vester Farimagsgade 6,
5.sal, 1606 København V

Ring til os:
71 40 40 00
Email. info@denren.dk

Salg

TLF. +45 42 77 91 87
Email. mah@denren.dk

TLF. +45 60 65 56 12
Email. av@denren.dk

Løsninger

TLF. +45 30 86 03 86
Email. am@denren.dk

JOBSØGENDE

Vi søger jævnligt nye kolleger hos DENREN, som vil være en del af holdet bag en voksende virksomhed. Vi tilbyder ordentlige arbejdsvilkår og træning.


  • Denrenservice
  • Denrenservice
  • Denrenservice
  • Denrenservice
  • Denrenservice