UDDANNELSE GØR OS STÆRKE

MOTIVERING AF MENNESKER

Vores vision er at være en serviceorganisation af høj kvalitet, så derfor har vi lavet træningsprogrammer til vores ansatte, sådan de kan levere Service Med et Menneskeligt Eftertryk.

VORES JOB BESTÅR I AT TAGE HØJDE FOR INDIVIDUELLE FORSKELLE.

Vores ansatte skaber værdi når de bliver en integreret del af vores klienters virksomheder. En af DENRENs nøglekomponenter i HR strategien er at styrke alle vores ansatte. Vi faciliterer en holdånd, men, ligesom med videreuddannelse, er det frivilligt.

Dette betyder, at vi er en virksomhed, som trækker på vores store erfaring og best practices, uanset klient. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at uanset hvilket problem en klient måtte have, har vi højest sandsynligt håndteret det gør. Vi kan dele disse erfaringer lokalt, sådan vi lettere kan håndtere de mest almindelige udfordringer. Det vigtigste er dog, at vi igennem virksomhedens værdier, træningsprogrammer og HR strategi har de rigtige mennesker til at udføre opgaven.

fi

Køkken service

fi

Restaurant rengøring

fi

Daglig opvaske

SERVICE AF HØJESTE KVALITET

Kvalitet er alfa og omega for DENREN. Det er derfor vi opfordre vores kunder til at levere over forventning. Vi har været i rengøringsbranchen i mange år og ved, at suveræn kvalitet er helt essentielt, hvis kunderne skal komme tilbage.

Vi garanterer høj kvalitet, når du overlader rengøringen til os - og det er derfor mange restauranter netop gør dette. De ved, at vi sætter en stolthed i at gøre grundigt rent.

GRØN ANSVARLIGHED

DENRENS miljøpolitik agerer som guide, når vi skal gøre rent på dit hotel. Vi gør rent på en sådan måde, at der ikke bliver udledt giftige kemikalier ud i naturen. Vi bruger kun sikre rengøringsmidler, for at være sikre på, at naturen ikke tager skade.

Vi kan gøre din restaurant skinnede ren. Alle møbler, vinduer, gulve, toiletter og andre dele af din forretning vil være skinnende ren når vi låser døren efter os. Vores rengøringspraksis er designet til, at kunderne helt naturligt kommer tilbage til os.

MINDRE OMKOSTNINGER, MERE VÆRDI

Vi tilbyder vores services til den mest fordelagtige pris i rengøringsbranchen. Vi er mere interesserede i at gøre dit hotel rent, end at skræmme dig med prisen. Vi kan hjælpe dig med at vaske op, vinduespolering, rengøring af vægge og mange andre rengøringsbehov. Giv os et ring i dag og overlad bare det beskidte arbejde til os.

Vi er altid klar til at tilpasse rengøringen, sådan vi kommer når det passer dig. Vores services er meget fleksible og vi tilbyder tilfredshedsgaranti. Vi har altid miljøet i baghovedet når vi gør rent og derfor bidrager vi til din egen grønne profil.

Denrenservice

Vester Farimagsgade 6,
5.sal, 1606 København V

Ring til os:
71 40 40 00
Email. info@denren.dk

Salg

TLF. +45 42 77 91 87
Email. mah@denren.dk

TLF. +45 60 65 56 12
Email. av@denren.dk

Løsninger

TLF. +45 30 86 03 86
Email. am@denren.dk

JOBSØGENDE

Vi søger jævnligt nye kolleger hos DENREN, som vil være en del af holdet bag en voksende virksomhed. Vi tilbyder ordentlige arbejdsvilkår og træning.


  • Denrenservice
  • Denrenservice
  • Denrenservice